top of page

VÄLKOMNA!

Hej och välkommen hit!

Jag som startat och nu driver AB Stage Productions heter Annika Banfield. 

Som ung utbildade jag mig till skådespelerska och spelade teater både i Göteborg, som är min hemstad, och i England, där jag bodde i tio år.

När jag återvände till Sverige på 80-talet övergick jag till att arbeta som konsult inom ledarskap och organisationsutveckling. Jag arrangerade kurser, var moderator samt turnerade landet runt som inspiratör. Sedan 1968 har jag varit författare och har numera 15 utgivna böcker.

Men mitt hjärta ville tillbaka till teatern och jag började skriva dramatik. Min första pjäs sattes upp i England 2018 och året efter i Sverige. Och på den vägen är det.

AB STAGE PRODUCTIONS

AB Stage Productions har som mål att producera scenföreställningar som alla kan ta till sig. Vi spelar traditionell teater men använder oss ofta av alternativa lösningar och idéer. 

Vi är en icke-kommersiell grupp där vinsten delas lika mellan alla medverkande. Därför är vi väldigt tacksamma och glada när ni stöttar oss genom att vara publik. 

Våra uppsättningar har som mål att beröra och belysa. Känslor är ett universellt språk och vi vill ta med publiken på en känslomässig resa med både humor och djup i ett försök att förstå istället för att fördöma. Flera av våra pjäser är skrivna på temat "Osynliggjorda kvinnor". Men vi brinner för alla som är osynliggjorda, tystade och förminskade. 

Det är NI som gör att vi kan och vill fortsätta.    

TACK!

bottom of page